Iaurt de casa

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2014 | 3248 vizualizari

 

Cel mai bun!!

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte
  • 2-3 linguri de iaurt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt de casa:

Laptele se fierbe si se lasa la racit pana putem tine degetul in el. Se toarna in borcane. Eu am folosit borcan de 800 . Iaurtul se amesteca cu 2-3 linguri de lapte si se pune cate 2 linguri  peste laptele din borcan si se amesteca.

Se acopera cu prosoape si se lasa la caldura in bucatarie sau camara de pe o zi pe alta.

TIPS-URI

1

Se poate face si cu lapte nefiert doar incalzit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iaurt de casă